APA:
کپیحبیبی، فاطمه، یحیی زاده، آسیه، حسینی چالشتری، مریم، و تجددی طلب، کبری. (1391). بررسی خواص ژلاتینی شدن ارقام برنج ایرانی با روش گرماسنجی افتراقی. تحقیقات غلات، 2(2)، 95-105. SID. https://sid.ir/paper/246674/fa
Vancouver:
کپیحبیبی فاطمه، یحیی زاده آسیه، حسینی چالشتری مریم، تجددی طلب کبری. بررسی خواص ژلاتینی شدن ارقام برنج ایرانی با روش گرماسنجی افتراقی. تحقیقات غلات[Internet]. 1391؛2(2):95-105. Available from: https://sid.ir/paper/246674/fa
IEEE:
کپیفاطمه حبیبی، آسیه یحیی زاده، مریم حسینی چالشتری، و کبری تجددی طلب، “بررسی خواص ژلاتینی شدن ارقام برنج ایرانی با روش گرماسنجی افتراقی،” تحقیقات غلات، vol. 2، no. 2، pp. 95–105، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246674/fa