APA:
کپیبخشی، فریده، رحمانی فرح، کاوه، نجدگرامی، ابراهیم حسین، مناف فر، رامین، و توکمه چی، امیر. (1396). شاخص های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات، 7(1 )، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/246760/fa
Vancouver:
کپیبخشی فریده، رحمانی فرح کاوه، نجدگرامی ابراهیم حسین، مناف فر رامین، توکمه چی امیر. شاخص های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1396؛7(1 ):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/246760/fa
IEEE:
کپیفریده بخشی، کاوه رحمانی فرح، ابراهیم حسین نجدگرامی، رامین مناف فر، و امیر توکمه چی، “شاخص های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال،” علوم و فنون شیلات، vol. 7، no. 1 ، pp. 41–48، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246760/fa