APA:
کپیطاهری، علی، ابراهیم زاده اله آباد، اسحاق، و زاهدی، میرمهدی. (1396). تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دم زرد دریای عمان در پاییز و بهار. علوم و فنون شیلات، 7(1 )، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/246765/fa
Vancouver:
کپیطاهری علی، ابراهیم زاده اله آباد اسحاق، زاهدی میرمهدی. تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دم زرد دریای عمان در پاییز و بهار. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1396؛7(1 ):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/246765/fa
IEEE:
کپیعلی طاهری، اسحاق ابراهیم زاده اله آباد، و میرمهدی زاهدی، “تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دم زرد دریای عمان در پاییز و بهار،” علوم و فنون شیلات، vol. 7، no. 1 ، pp. 25–32، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246765/fa