APA:
کپیجدی، سمیرا، جعفرپور، سیدعلی، یگانه، سکینه، و ناصری، محمود. (1396). بررسی ویژگی های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات، 7(1 )، 33-39. SID. https://sid.ir/paper/246769/fa
Vancouver:
کپیجدی سمیرا، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، ناصری محمود. بررسی ویژگی های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1396؛7(1 ):33-39. Available from: https://sid.ir/paper/246769/fa
IEEE:
کپیسمیرا جدی، سیدعلی جعفرپور، سکینه یگانه، و محمود ناصری، “بررسی ویژگی های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال،” علوم و فنون شیلات، vol. 7، no. 1 ، pp. 33–39، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246769/fa