Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

667
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

540
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی گراد

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 87

کلیدواژه

BHTQ2
قیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)Q2

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PHD) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوری هاشم آباد، زینب، حسینی پور، سیدحمید، و اجاق، سیدمهدی. (1392). مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی گراد. علوم و فنون شیلات، 2(3)، 75-87. SID. https://sid.ir/paper/246789/fa

    Vancouver: کپی

    نوری هاشم آباد زینب، حسینی پور سیدحمید، اجاق سیدمهدی. مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی گراد. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1392؛2(3):75-87. Available from: https://sid.ir/paper/246789/fa

    IEEE: کپی

    زینب نوری هاشم آباد، سیدحمید حسینی پور، و سیدمهدی اجاق، “مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی گراد،” علوم و فنون شیلات، vol. 2، no. 3، pp. 75–87، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246789/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا