APA:
کپینوری هاشم آباد، زینب، حسینی پور، سیدحمید، و اجاق، سیدمهدی. (1392). مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی گراد. علوم و فنون شیلات، 2(3)، 75-87. SID. https://sid.ir/paper/246789/fa
Vancouver:
کپینوری هاشم آباد زینب، حسینی پور سیدحمید، اجاق سیدمهدی. مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی گراد. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1392؛2(3):75-87. Available from: https://sid.ir/paper/246789/fa
IEEE:
کپیزینب نوری هاشم آباد، سیدحمید حسینی پور، و سیدمهدی اجاق، “مقایسه عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) و آنتی اکسیدان بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری در دمای 1±4 درجه سانتی گراد،” علوم و فنون شیلات، vol. 2، no. 3، pp. 75–87، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246789/fa