Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,281
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

558
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 34

چکیده

 اثر نگه داری ماهی کپور نقره ای منجمد در دمای -20oC در فواصل زمانی 0, 2, 4, 6 ماه بر خواص کیفی پودرسوریمی تولیدی بررسی شد. ویژگی های کیفی پودر سوریمی تهیه شده با سنجش ترکیب شیمیایی, تغییر رنگ, ارزشیابی حسی, چگالی, ظرفیت جذب روغن, ظرفیت نگه داری آب,درصد حلالیت پروتئین, ظرفیت امولسیونی و پایداری امولسیون, ظرفیت و پایداری کف, توانایی تشکیل ژل و میزان تیوباربیوتیک اسید آنالیز گردید. بررسی. نتایج بیانگرکاهش معنادار (p<0.05) اکثر شاخص ها در تیمارها نسبت به شاهد بود, به طوریکه ظرفیت نگه داری آب و درصد حلالیت پروتئین تیمارها طی دوره نگه داری تا ماه ششم به ترتیب از 13.4 به 10.46 میلی لیتر بر گرمو از 7.42 درصد به 4.82 درصد کاهش یافت. همچنین تیمارها به لحاظ ثبات کف پایدار نبودند. میزان چگالی و تیوباربیتوریک اسید (TBA) در تیمارها با گذشت زمان روند افزایشی معنا داری داشتند (p<0.05). با توجه به نتایج به دست آمده و از دیدگاه ارزیابان حسی, تولید پودر سوریمی با کیفیت مطلوب از ماهی کپور نقره ای منجمد, تا ماه چهارم نگهداری ماهی در دمای -20oC درجه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری، حدیث، شعبان پور، بهاره، و رحمانی فرح، کاوه. (1394). اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی. علوم و فنون شیلات، 4(4)، 19-34. SID. https://sid.ir/paper/246791/fa

    Vancouver: کپی

    امیری حدیث، شعبان پور بهاره، رحمانی فرح کاوه. اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(4):19-34. Available from: https://sid.ir/paper/246791/fa

    IEEE: کپی

    حدیث امیری، بهاره شعبان پور، و کاوه رحمانی فرح، “اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 4، pp. 19–34، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246791/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا