مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

525
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

567
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 14

چکیده

 در تحقیق حاضر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی مختلف شامل عصاره علف چای, عصاره چوبر و ویتامین C در غلظت 25% (وزنی/حجمی) بررسی شد. افزودن عصاره علف چای, چوبر و ویتامین C میزان رطوبت و حلالیت فیلم کتیرا را کاهش داد (0/05>p). کمترین میزان حلالیت در تیمارهای کتیرا+ویتامین C (%51/59) و کتیرا+عصاره علف چای (%52/05) مشاهده شد (0/05>p). میزان نفوذپذیری به بخار آب در تیمار حاوی ویتامین C (7-10×0/06± 1/68گرم بر ثانیه بر متر بر پاسکال) کاهش و در فیلم های حاوی عصاره به طور معنی داری افزایش یافت (0/05>p). افزودن هر دو عصاره و ویتامین C مقاومت مکانیکی فیلم کتیرا را کاهش داد. همچنین کمترین مقدار کدورت در فیلم خالص کتیرا (1/72) و فیلم حاوی ویتامین C (0/89) مشاهده شد (0/05>p). کمترین مقادیر عبور نور در فیلم کتیرای حاوی عصاره علف چای و عصاره چویر بود (0/05>p).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهرام، سمیه، جوادیان، سیدروح اله، و عبدالهی، مهدی. (1397). ارزیابی تاثیر عصاره علف چای, چویر و ویتامین C بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا. علوم و فنون شیلات، 8(1 )، 7-14. SID. https://sid.ir/paper/246817/fa

    Vancouver: کپی

    بهرام سمیه، جوادیان سیدروح اله، عبدالهی مهدی. ارزیابی تاثیر عصاره علف چای, چویر و ویتامین C بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1397؛8(1 ):7-14. Available from: https://sid.ir/paper/246817/fa

    IEEE: کپی

    سمیه بهرام، سیدروح اله جوادیان، و مهدی عبدالهی، “ارزیابی تاثیر عصاره علف چای, چویر و ویتامین C بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا،” علوم و فنون شیلات، vol. 8، no. 1 ، pp. 7–14، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246817/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button