مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

392
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

97
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 147

چکیده

 اثر نگه داری کپور نقره ای در یخ در فواصل زمانی 0, 3, 6, 9, 12, 15 روز بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی با آنالیز ترکیبات تقریبی, تغییرات رنگ, چگالی, ظرفیت جذب روغن, حلالیت پروتئین, ظرفیت امولسیونی و پایداری امولسیون, توانایی تشکیل ژل, و میزان تیوباربیتوریک اسید بررسی شد. افزایش زمان یخ گذاری ماهی سبب افزایش در میزان چگالی, شاخص تیوباربیتوریک اسید گردید.افزایش زمان یخ گذاری همچنین منجر به کاهش سایر خواص کیفی, همچون ترکیبات تقریبی, شاخص های رنگی, حلالیت پروتئین, ظرفیت جذب روغن و توانایی تشکیل ژل پودر سوریمی گردید (p>0.05). روند تغییرات ظرفیت و پایداری امولسیونی تیمارها در روزهای مختلف منظم نبود ولی با گذشت زمان کم شد (p>0.05). بر اساس نتایج به دست آمده, نگه داری طولانی مدت کپور نقره ای در یخ باعث کاهش خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری، حدیث، شعبان پور، بهاره، و رحمانی فرح، کاوه. (1394). اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن. علوم و فنون شیلات، 4(3)، 133-147. SID. https://sid.ir/paper/246825/fa

    Vancouver: کپی

    امیری حدیث، شعبان پور بهاره، رحمانی فرح کاوه. اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(3):133-147. Available from: https://sid.ir/paper/246825/fa

    IEEE: کپی

    حدیث امیری، بهاره شعبان پور، و کاوه رحمانی فرح، “اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 3، pp. 133–147، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246825/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button