APA:
کپیامیری، حدیث، شعبان پور، بهاره، و رحمانی فرح، کاوه. (1394). اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن. علوم و فنون شیلات، 4(3)، 133-147. SID. https://sid.ir/paper/246825/fa
Vancouver:
کپیامیری حدیث، شعبان پور بهاره، رحمانی فرح کاوه. اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(3):133-147. Available from: https://sid.ir/paper/246825/fa
IEEE:
کپیحدیث امیری، بهاره شعبان پور، و کاوه رحمانی فرح، “اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 3، pp. 133–147، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246825/fa