APA:
کپیسیدحسنی، میرحامد، محسنی، محمود، پورعلی، حمیدرضا، و یزدانی ساداتی، محمدعلی. (1392). تاثیر سطوح پروتئین و نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso). علوم و فنون شیلات، 2(1)، 55-70. SID. https://sid.ir/paper/246840/fa
Vancouver:
کپیسیدحسنی میرحامد، محسنی محمود، پورعلی حمیدرضا، یزدانی ساداتی محمدعلی. تاثیر سطوح پروتئین و نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso). علوم و فنون شیلات[Internet]. 1392؛2(1):55-70. Available from: https://sid.ir/paper/246840/fa
IEEE:
کپیمیرحامد سیدحسنی، محمود محسنی، حمیدرضا پورعلی، و محمدعلی یزدانی ساداتی، “تاثیر سطوح پروتئین و نسبت های مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد و ترکیب بیوشیمیایی لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso)،” علوم و فنون شیلات، vol. 2، no. 1، pp. 55–70، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246840/fa