مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,404
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

850
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکاریدهای سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 116

چکیده

 پلی ساکاریدهای استخراج شده از جلبک های سبز از نظر ویژگی های ساختاری و مولکولی بسیار ناهمگن می باشند. به طور کلی پلی ساکاریدهای سولفاته جلبک های سبز حاوی مقادیر متفاوتی از رامنوز (%45.0-16.5), زایلوز (%12.0-2.1), گلوکز (%6.4-0.5), یورونیک اسید (%19.0-6.5) و سولفات (%23.2-16.0) هستند و واحدهای ساختاری آن ها عمدتا از b-D-GlcpA-(1®4)a-L-Rhap3s تشکیل شده است. وزن مولکولی در پلی ساکاریدهای سولفاته از 1690´103 تا 93.4´103 گرم/مول متغییر می باشد. اثرات بیولوژیکی پلی ساکاریدهای سولفاته جلبک های دریایی عبارتند از: به تنظیم کنندگی سیستم ایمنی, سرکوب کنندگی رشد سلول های سرطانی, ضد اکسیدانی, کاهندگی چربی خون, ضد ویروسی و ضد انعقادی. اثرات بیولوژیکی پلی ساکاریدهای سولفاته می تواند با توجه به تغییر ویژگی های مولکولی و ساختار شیمیایی آن ها از یک گونه به گونه دیگر متفاوت باشد. نهایتا, با توجه به این موضوع که محیط بسیار متغییر دریایی نیز می تواند به میزان قابل توجهی در افزایش تفاوت های ساختاری پلی ساکاریدهای سولفاته تاثیر گذار باشد, لذا انجام مطالعات بیشتر بر روی گونه های مختلف به منظور درک بهتر عملکرد و کاربردهای آن ضروری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رستمی، زینب، طبرسا، مهدی، و رضایی، مسعود. (1395). ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکاریدهای سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز. علوم و فنون شیلات، 5(1)، 97-116. SID. https://sid.ir/paper/246880/fa

    Vancouver: کپی

    رستمی زینب، طبرسا مهدی، رضایی مسعود. ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکاریدهای سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1395؛5(1):97-116. Available from: https://sid.ir/paper/246880/fa

    IEEE: کپی

    زینب رستمی، مهدی طبرسا، و مسعود رضایی، “ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکاریدهای سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز،” علوم و فنون شیلات، vol. 5، no. 1، pp. 97–116، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246880/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button