APA:
کپیجاوید، حمید، و جعفرپور، سیدعلی. (1395). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های بافتی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis). علوم و فنون شیلات، 5(1)، 43-67. SID. https://sid.ir/paper/246884/fa
Vancouver:
کپیجاوید حمید، جعفرپور سیدعلی. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های بافتی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis). علوم و فنون شیلات[Internet]. 1395؛5(1):43-67. Available from: https://sid.ir/paper/246884/fa
IEEE:
کپیحمید جاوید، و سیدعلی جعفرپور، “تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های بافتی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)،” علوم و فنون شیلات، vol. 5، no. 1، pp. 43–67، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246884/fa