APA:
کپیمیرصادقی، حجت، عالی شاهی، علیرضا، شعبان پور، بهاره، و صفری، رضا. (1394). اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری دریخچال. علوم و فنون شیلات، 4(1)، 93-104. SID. https://sid.ir/paper/246892/fa
Vancouver:
کپیمیرصادقی حجت، عالی شاهی علیرضا، شعبان پور بهاره، صفری رضا. اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری دریخچال. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(1):93-104. Available from: https://sid.ir/paper/246892/fa
IEEE:
کپیحجت میرصادقی، علیرضا عالی شاهی، بهاره شعبان پور، و رضا صفری، “اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری دریخچال،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 1، pp. 93–104، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246892/fa