مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

734
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی رسیدن روی بوته، رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی، مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 61

چکیده

 میوه گوجه فرنگی به دلیل قابل دسترس بودن در تمامی طول سال و داشتن ترکیبات مفید برای سلامتی, یکی از مهمترین سبزیجات در جهان است. نشان داده شده است که پروسه رسیدن و دمای انبارداری می تواند به میزان زیادی بر روی ترکیب غذایی نهایی میوه تاثیرگذار باشد و با اینکه زمان بین برداشت و مصرف میوه می تواند بیشتر از چندین هفته طول بکشد, تغییرات بیوشیمیایی در میوه اتفاق می افتد که روی ارزش تغذیه ای آن تاثیرگذار است. به منظور مطالعه تفاوت های ممکن در میزان مواد فنولی, کاروتنوئیدها و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه آزمایشی به صورت طرح فاکتوریل (فاکتور A با 3 سطح, مراحل رسیدن میوه و فاکتور B با 3 سطح, مدت انبارداری) در قالب طرح کاملا تصادفی و با 4 تکرار انجام گرفتو صفاتی از قبیل درصد کاهش وزن و ویتامین C, غلظت مواد جامد محلول, سفتی بافت, مقادیر ترکیبات فنولیک, کاروتنوئیدها و کلروفیل در 3 مرحله رسیدن و در طول دوره انبارداری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بیانگر آن بود که زمان برداشت و مرحله رسیدن تاثیر معنی داری را بر صفات فوق داشتند و بیشترین میزان مواد فنولیکی و ویتامین ث به دومین مرحله رسیدن اختصاص داشت. در طول دوره انبارداری کاهش معنی داری در میزان ترکیبات فنولیک, سفتی بافت, میزان ویتامین ث, درصد کاهش وزن و محتوای کلروفیل میوه ها و افزایش معنی داری در محتوای کاروتنوئید میوه ها مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زاده باقری، مسعود، و سیف، سیده ندا. (1391). بررسی رسیدن روی بوته, رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی, مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(1)، 45-61. SID. https://sid.ir/paper/247712/fa

    Vancouver: کپی

    زاده باقری مسعود، سیف سیده ندا. بررسی رسیدن روی بوته, رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی, مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(1):45-61. Available from: https://sid.ir/paper/247712/fa

    IEEE: کپی

    مسعود زاده باقری، و سیده ندا سیف، “بررسی رسیدن روی بوته, رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی, مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 1، pp. 45–61، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247712/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button