APA:
کپیزاده باقری، مسعود، و سیف، سیده ندا. (1391). بررسی رسیدن روی بوته, رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی, مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(1)، 45-61. SID. https://sid.ir/paper/247712/fa
Vancouver:
کپیزاده باقری مسعود، سیف سیده ندا. بررسی رسیدن روی بوته, رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی, مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(1):45-61. Available from: https://sid.ir/paper/247712/fa
IEEE:
کپیمسعود زاده باقری، و سیده ندا سیف، “بررسی رسیدن روی بوته, رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی, مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 1، pp. 45–61، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247712/fa