مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,781
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دما بر صفات کمی و کیفی تخم مرغ

صفحات

 صفحه شروع 117 | صفحه پایان 124

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر دما بر صفات کمی و کیفی تخم مرغ بر روی 1632 عدد تخم مرغ تازه جمع آوری شده انجام پذیرفت. تخم مرغ ها بطور تصادفی و به صورت هر 10 روز 50 عدد انتخاب گردید. صفاتی نظیر وزن (تخم مرغ, زرده, سفیده و پوسته), ارتفاع زرده و سفیده, ضخامت و مقاومت پوسته, شاخص رنگ زرده اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که دمای محیط اثر معنی داری بر روی تمام صفات مورد بررسی داشت بطوری که بالاترین وزن (تخم مرغ, زرده, سفیده و پوسته), ارتفاع زرده, ضخامت و مقاومت پوسته ضریب فرم و شاخص رنگ زرده در دمای کمتر از 25oC بدست آمد (P<0.01), ارتفاع سفیده تنها صفتی بوده است که در دمای محیطی کمتر از 25 درجه سانتی گراد کاهش یافت (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیرالی، شعبان، و ادریس موسوی، سیدسجاد. (1386). اثر دما بر صفات کمی و کیفی تخم مرغ. مجله علمی کشاورزی، 30(4-ب)، 117-124. SID. https://sid.ir/paper/24776/fa

    Vancouver: کپی

    شیرالی شعبان، ادریس موسوی سیدسجاد. اثر دما بر صفات کمی و کیفی تخم مرغ. مجله علمی کشاورزی[Internet]. 1386؛30(4-ب):117-124. Available from: https://sid.ir/paper/24776/fa

    IEEE: کپی

    شعبان شیرالی، و سیدسجاد ادریس موسوی، “اثر دما بر صفات کمی و کیفی تخم مرغ،” مجله علمی کشاورزی، vol. 30، no. 4-ب، pp. 117–124، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24776/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button