APA:
کپیخرم دل، سرور، شباهنگ، جواد، و اسدی، قربانعلی. (1392). ارزیابی اثر روش های خشک کردن بر کمیت و کیفیت مهمترین مواد موثره اسانس گونه های آویشن, بابونه, بادرنجبویه, ترخون و نعنا فلفلی. اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، 1(1 (پیاپی 1))، 36-48. SID. https://sid.ir/paper/247765/fa
Vancouver:
کپیخرم دل سرور، شباهنگ جواد، اسدی قربانعلی. ارزیابی اثر روش های خشک کردن بر کمیت و کیفیت مهمترین مواد موثره اسانس گونه های آویشن, بابونه, بادرنجبویه, ترخون و نعنا فلفلی. اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی[Internet]. 1392؛1(1 (پیاپی 1)):36-48. Available from: https://sid.ir/paper/247765/fa
IEEE:
کپیسرور خرم دل، جواد شباهنگ، و قربانعلی اسدی، “ارزیابی اثر روش های خشک کردن بر کمیت و کیفیت مهمترین مواد موثره اسانس گونه های آویشن, بابونه, بادرنجبویه, ترخون و نعنا فلفلی،” اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، vol. 1، no. 1 (پیاپی 1)، pp. 36–48، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247765/fa