APA:
کپیبابازاده درجزی، بهزاد. (1392). بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco). اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، 1(3 (پیاپی 3))، 82-93. SID. https://sid.ir/paper/247783/fa
Vancouver:
کپیبابازاده درجزی بهزاد. بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco). اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی[Internet]. 1392؛1(3 (پیاپی 3)):82-93. Available from: https://sid.ir/paper/247783/fa
IEEE:
کپیبهزاد بابازاده درجزی، “بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco)،” اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، vol. 1، no. 3 (پیاپی 3)، pp. 82–93، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247783/fa