مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,368
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

682
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco)

صفحات

 صفحه شروع 82 | صفحه پایان 93

چکیده

 تحقیقات مختلف نشان داده است که ویتامین ث به عنوان یک آنتی اکسیدان می تواند بدن را در برابر آسیب های ناشی از مولکول های مضری به نام رادیکال های آزاد حفظ کند. رادیکال های آزاد می توانند موجب بروز امراضی چون سرطان, بیماری های قلبی, لخته های خونی و درد مفاصل شوند. به نظر می رسد که کولتیوارهای مختلف نارنگی بر روی میزان ویتامین ث آبمیوه تاثیر داشته باشند. هدف کار حاضر, مطالعه میزان ویتامین ث در 20 کولتیوار نارنگی می باشد. میزان ویتامین ث, با روش تیتراسیون با ید در یدور پتاسیم اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آنالیز واریانس یکسویه (ANOVA) و تست چند دامنه ای دانکن انجام پذیرفت. میزان ویتامین ث از 20.06 درصد تا 53.33 درصد متغییر بود. باید خاطرنشان کرد که نارنگی کلمانتین در مقایسه با سایر کولتیوارها, بیشترین میزان ویتامین ث را تولید کرد. از آنجایی که میزان ویتامین ث در مرکبات یکی از مهمترین شاخص های کیفیت بالای آبمیوه می باشد, کولتیوار در این رابطه تاثیر بسزایی می گذارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بابازاده درجزی، بهزاد. (1392). بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco). اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، 1(3 (پیاپی 3))، 82-93. SID. https://sid.ir/paper/247783/fa

    Vancouver: کپی

    بابازاده درجزی بهزاد. بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco). اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی[Internet]. 1392؛1(3 (پیاپی 3)):82-93. Available from: https://sid.ir/paper/247783/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد بابازاده درجزی، “بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco)،” اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، vol. 1، no. 3 (پیاپی 3)، pp. 82–93، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247783/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button