Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,822
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

858
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش اندازه بنه مادری، کودهای آلی و محلول پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (.Crocus sativus L)

صفحات

 صفحه شروع 3 | صفحه پایان 16

چکیده

 در کنار اندازه بنه مادری, مقدار فسفر بنه زعفران از عوامل موثر در افزایش گلدهی زعفران است. به منظور بررسی نقش اندازه بنه مادری, کاربرد کودهای آلی و محلول پاشی عناصر میکرو بر گل دهی, عملکرد بنه و جذب فسفر در زعفران در شرایط کنترل شده, آزمایشی در سال 92-1391 به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با 24 تیمار و سه تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به اجرا در آمد. عامل اول, دوم و سوم این آزمایش به ترتیب شامل اندازه بنه مادری در سه سطح (0.1 تا 4 گرم (کوچک), 4.1 تا 8 گرم (متوسط) و 8.1 تا 12 گرم (بزرگ)), منابع مختلف تغذیه آلی (کود گاوی (25 تن در هکتار), ورمی کمپوست (10 تن در هکتار), کمپوست (10 تن در هکتار) و شاهد) و کاربرد عناصر میکرو (آهن+روی) در دو سطح (محلول پاشی و عدم محلول پاشی) بود. بر اساس نتایج آزمایش, بیشترین عملکرد بنه های دختری زعفران به طور معنی دار درنتیجه کاشت بنه های مادری با وزن بیش از 8 گرم (اندازه درشت) به دست آمد. در بین منابع تغذیه آلی, کاربرد کود گاوی بیشترین تاثیر را در افزایش معنی دار عملکرد بنه های دختری زعفران داشت. اثر محلول پاشی عناصر میکرو در افزایش عملکرد بنه های دختری زعفران معنی دار بود. علاوه بر این, بیشترین درصد و مقدار جذب فسفر در بنه های دختری زعفران به طور معنی دار درنتیجه کاشت بنه های مادری 8.1 تا 12 گرمی به دست آمد. با کاهش اندازه بنه مادری غلظت و مقدار جذب فسفر در بنه های دختری به طور معنی داری کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کوچکی، علیرضا، سیدی، سیدمحمد، عزیزی، هما، و شهریاری، روشنک. (1393). نقش اندازه بنه مادری, کودهای آلی و محلول پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (.Crocus sativus L). زراعت و فناوری زعفران، 2(1)، 3-16. SID. https://sid.ir/paper/247945/fa

    Vancouver: کپی

    کوچکی علیرضا، سیدی سیدمحمد، عزیزی هما، شهریاری روشنک. نقش اندازه بنه مادری, کودهای آلی و محلول پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (.Crocus sativus L). زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1393؛2(1):3-16. Available from: https://sid.ir/paper/247945/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا کوچکی، سیدمحمد سیدی، هما عزیزی، و روشنک شهریاری، “نقش اندازه بنه مادری, کودهای آلی و محلول پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (.Crocus sativus L)،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 2، no. 1، pp. 3–16، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247945/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا