APA:
کپیهاشمی، سیدمقداد، معصومی، سیدمحمد، و قاسم پور، حمیدرضا. (1396). ویژگی های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی (Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw). زراعت و فناوری زعفران، 5(4 )، 407-412. SID. https://sid.ir/paper/247958/fa
Vancouver:
کپیهاشمی سیدمقداد، معصومی سیدمحمد، قاسم پور حمیدرضا. ویژگی های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی (Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw). زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1396؛5(4 ):407-412. Available from: https://sid.ir/paper/247958/fa
IEEE:
کپیسیدمقداد هاشمی، سیدمحمد معصومی، و حمیدرضا قاسم پور، “ویژگی های ضد میکروبی عصاره زعفران وحشی (Crocus sativus var. haussknechtii Boiss. and Reut. ex Maw)،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 5، no. 4 ، pp. 407–412، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247958/fa