APA:
کپیروحی، زهرا، ایمان پور، محمدرضا، و جوادی موسوی، بی بی مهسا. (1394). اثر امولسیون اسانس نعناع (کاروون) و متیل سالیسیلات بر بیهوشی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، 28(4)، 450-456. SID. https://sid.ir/paper/248641/fa
Vancouver:
کپیروحی زهرا، ایمان پور محمدرضا، جوادی موسوی بی بی مهسا. اثر امولسیون اسانس نعناع (کاروون) و متیل سالیسیلات بر بیهوشی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1394؛28(4):450-456. Available from: https://sid.ir/paper/248641/fa
IEEE:
کپیزهرا روحی، محمدرضا ایمان پور، و بی بی مهسا جوادی موسوی، “اثر امولسیون اسانس نعناع (کاروون) و متیل سالیسیلات بر بیهوشی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)،” پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، vol. 28، no. 4، pp. 450–456، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248641/fa