مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,448
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,286
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رژیم ناسالم: عامل خطر قابل پیشگیری بیماری های قلبی عروقی

صفحات

 صفحه شروع 58 | صفحه پایان 66

چکیده

 هدف: این مطالعه به مرور شواهد و کارآزمایی های بالینی درباره رژیم غذایی برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی می پردازد. زمینه: بیماری های قلبی عروقی به سرعت در حال تبدیل شدن به علت اصلی مرگ در سراسر جهان هستند. بنابراین, شناخت رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی مهم است.روش کار: داده های این مطالعه مروری از طریق جستجوی منابع الکترونیکی و بانک های اطلاعاتی و نیز جستجوی دستی منابع کتابخانه ای به دست آمده است. جستجوی مقالات و پژوهش ها با به کار بردن واژه های کلیدی در اینترنت و سایت های مرتبط و استفاده از مجلات علمی پژوهشی انجام شد.یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد که حداقل سه راهبرد رژیمی برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی موثر است: جایگزین کردن چربی های اشباع شده با چربی های اشباع نشده و ترانس (به ویژه اشباع نشده های چندگانه), افزایش مصرف چربی های امگا 3 از منابع گیاهی و روغن ماهی, و استفاده از رژیم دارای مقادیر زیاد میوه, سبزیجات, آجیل ها و غلات.نتیجه گیری: شواهد نشان می دهند که استفاده از چربی های اشباع نشده غیر هیدروژنه به عنوان فرم غالب چربی مورد استفاده در رژیم غذایی, غلات کامل به عنوان فرم اصلی کربوهیدرات ها, میوه ها و سبزیجات فراوان, و مقدار کافی چربی های امگا 3 می تواند حفاظت لازم را در برابر بیماری های قلبی عروقی فراهم آورد. این رژیم غذایی, همراه با فعالیت جسمی منظم, خودداری از سیگار کشیدن و حفظ وزن ایده آل بدن, از اکثر بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهدوی شهری، سیدمسلم، سلطانی، علی، عباسی، پیام، و مرادی، زهرا. (1393). رژیم ناسالم: عامل خطر قابل پیشگیری بیماری های قلبی عروقی. پرستاری قلب و عروق، 3(3)، 58-66. SID. https://sid.ir/paper/249129/fa

    Vancouver: کپی

    مهدوی شهری سیدمسلم، سلطانی علی، عباسی پیام، مرادی زهرا. رژیم ناسالم: عامل خطر قابل پیشگیری بیماری های قلبی عروقی. پرستاری قلب و عروق[Internet]. 1393؛3(3):58-66. Available from: https://sid.ir/paper/249129/fa

    IEEE: کپی

    سیدمسلم مهدوی شهری، علی سلطانی، پیام عباسی، و زهرا مرادی، “رژیم ناسالم: عامل خطر قابل پیشگیری بیماری های قلبی عروقی،” پرستاری قلب و عروق، vol. 3، no. 3، pp. 58–66، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249129/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button