مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

754
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

127
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بازیابی فنولوژی محصول با استفاده از امضای پلاریمتریک

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 193

چکیده

 امروزه محصولات کشاورزی نقش مهمی در زندگی بشر ایفا می کنند. یکی از روش های برای بالا بردن کیفیت محصولات کشاورزی پایش فنولوژی محصولات کشاورزی با استفاده از فناوری های نو مانند سنجش از دور و اطلاعاتی مانند داده های رادار روزنه مجازی است. در این تحقیق به بازیابی مراحل فنولوژی محصولات کشاورزی با استفاده از امضاهای پلاریزاسیون رایج و درجه پلاریزاسیون می پردازد. درجه پلاریزاسیون یکی از پارامترهای اصلی پراکنش موج در استخراج پارامترهای دوران ثابت محسوب می شود. این تحقیق نشان می دهد که اطلاعات بدست آمده از امضاهای رایج می تواند به عنوان اطلاعات تکمیلی برای بازیابی مراحل فنولوژی با استفاده از امضای درجه پلاریزاسیون به کار گرفته شود. در این روش از امضاهای پلاریمتریک و شباهت بین آن ها استفاده می شود. ابتدا امضای به صورت تصادفی به عنوان امضای مرجع برای هر یک از مراحل فنولوژی محصول انتخاب می شود. سپس با استفاده از روش های بررسی شباهت, شباهت بین امضای مرجع و سایر امضای پلاریمتریک به دست آمده برای منطقه مورد مطالعه به دست می آید. در نهایت با آنالیز نتایج به دست آمده فنولوژی محصول به دست می آید. داده های مورد بررسی در این تحقیق برای یک دوره زمانی در زاویه ی فرودهای و گذرهای مختلف از تصاویر پلاریمتریک رادست2 منطقه Barrax برای محصولات پیاز, جو و جو دوسر است. استفاده از تصاویر در زاویه ی فرودها و گذرهای مختلف باعث ایجاد یه پایگاه داده مناسب برای بررسی فنولوژی محصول می شود. نتایج مناسب بودن امضای درجه پلاریزاسیون برای بازیابی فنولوژی محصول, دقت میانگین 63 درصد, و مستقل بودن این امضا از زاویه ی فرود و وابستگی به ویژگی فیزیکی محصول مورد بررسی را نشان می دهد. هم چنین نتایج نشان می دهد که معیارهای شباهت براساس ویژگی های هندسی امضاهای پلاریزاسیون می تواند اطلاعات با ارزشی از محصولات مانند محصول جو, در اختیار قرار دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    چراغی، الهه، مقصودی، یاسر، و صالحی، مریم. (1398). بازیابی فنولوژی محصول با استفاده از امضای پلاریمتریک. علوم و فنون نقشه برداری، 9(2 )، 181-193. SID. https://sid.ir/paper/249524/fa

    Vancouver: کپی

    چراغی الهه، مقصودی یاسر، صالحی مریم. بازیابی فنولوژی محصول با استفاده از امضای پلاریمتریک. علوم و فنون نقشه برداری[Internet]. 1398؛9(2 ):181-193. Available from: https://sid.ir/paper/249524/fa

    IEEE: کپی

    الهه چراغی، یاسر مقصودی، و مریم صالحی، “بازیابی فنولوژی محصول با استفاده از امضای پلاریمتریک،” علوم و فنون نقشه برداری، vol. 9، no. 2 ، pp. 181–193، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249524/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button