APA:
کپیپارسایی مهر، خ.، افروزیه، م.، و حسین زاده، س.. (1393). تاثیر ال-کارنیتین و سطوح مختلف چربی حیوانی بر عملکرد, خصوصیات لاشه, برخی فراسنجه ها و سیستم ایمنی خونی جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، 4(3)، 561-566. SID. https://sid.ir/paper/249788/fa
Vancouver:
کپیپارسایی مهر خ.، افروزیه م.، حسین زاده س.. تاثیر ال-کارنیتین و سطوح مختلف چربی حیوانی بر عملکرد, خصوصیات لاشه, برخی فراسنجه ها و سیستم ایمنی خونی جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)[Internet]. 1393؛4(3):561-566. Available from: https://sid.ir/paper/249788/fa
IEEE:
کپیخ. پارسایی مهر، م. افروزیه، و س. حسین زاده، “تاثیر ال-کارنیتین و سطوح مختلف چربی حیوانی بر عملکرد, خصوصیات لاشه, برخی فراسنجه ها و سیستم ایمنی خونی جوجه های گوشتی،” مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، vol. 4، no. 3، pp. 561–566، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249788/fa