APA:
کپیلوپزسوتو، ام.آ.، بارراس، آ.، کالدرون کرتس، جی.اف.، پلاسسنسیا، آ.، یوری آس استرادا، جی.دی.، آگویلارهرناندز، جی.آ.، سانچزمندوزا، بی.، منتلونگوتریکوئز، آ.، برمودزهورتادو، آر.ام.، استراداآنگولو، آ.، و زین، آر.آ.. (1393). تاثیر فرایند دانه جو روی خصوصیات هضم, تخمیر شکمبه ای و انرژی قابل هضم جیره در گاوهای شیری. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، 4(3)، 477-484. SID. https://sid.ir/paper/249796/fa
Vancouver:
کپیلوپزسوتو ام.آ.، بارراس آ.، کالدرون کرتس جی.اف.، پلاسسنسیا آ.، یوری آس استرادا جی.دی.، آگویلارهرناندز جی.آ.، سانچزمندوزا بی.، منتلونگوتریکوئز آ.، برمودزهورتادو آر.ام.، استراداآنگولو آ.، زین آر.آ.. تاثیر فرایند دانه جو روی خصوصیات هضم, تخمیر شکمبه ای و انرژی قابل هضم جیره در گاوهای شیری. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)[Internet]. 1393؛4(3):477-484. Available from: https://sid.ir/paper/249796/fa
IEEE:
کپیام.آ. لوپزسوتو، آ. بارراس، جی.اف. کالدرون کرتس، آ. پلاسسنسیا، جی.دی. یوری آس استرادا، جی.آ. آگویلارهرناندز، بی. سانچزمندوزا، آ. منتلونگوتریکوئز، آر.ام. برمودزهورتادو، آ. استراداآنگولو، و آر.آ. زین، “تاثیر فرایند دانه جو روی خصوصیات هضم, تخمیر شکمبه ای و انرژی قابل هضم جیره در گاوهای شیری،” مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، vol. 4، no. 3، pp. 477–484، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249796/fa