APA:
کپیمنتظری، ص.، جعفری، م.، و خجسته، س.. (1393). اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، 4(3)، 573-577. SID. https://sid.ir/paper/249801/fa
Vancouver:
کپیمنتظری ص.، جعفری م.، خجسته س.. اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)[Internet]. 1393؛4(3):573-577. Available from: https://sid.ir/paper/249801/fa
IEEE:
کپیص. منتظری، م. جعفری، و س. خجسته، “اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس مرزه بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی،” مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، vol. 4، no. 3، pp. 573–577، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249801/fa