مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بخش بندی پروتئین خام و تولید گاز در سیلاژهای یونجه عمل آوری شده با عصاره محصولات فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه

صفحات

 صفحه شروع 355 | صفحه پایان 360

چکیده

 متن کامل مقاله های این شماره به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقالات به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مختارپور، ا.، ناصریان، ع.ع.، ولی زاده، ر.، دانش مسگران، م.، و پورملایی، ف.. (1394). بخش بندی پروتئین خام و تولید گاز در سیلاژهای یونجه عمل آوری شده با عصاره محصولات فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، 5(2)، 355-360. SID. https://sid.ir/paper/249835/fa

    Vancouver: کپی

    مختارپور ا.، ناصریان ع.ع.، ولی زاده ر.، دانش مسگران م.، پورملایی ف.. بخش بندی پروتئین خام و تولید گاز در سیلاژهای یونجه عمل آوری شده با عصاره محصولات فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)[Internet]. 1394؛5(2):355-360. Available from: https://sid.ir/paper/249835/fa

    IEEE: کپی

    ا. مختارپور، ع.ع. ناصریان، ر. ولی زاده، م. دانش مسگران، و ف. پورملایی، “بخش بندی پروتئین خام و تولید گاز در سیلاژهای یونجه عمل آوری شده با عصاره محصولات فرعی پسته در شرایط آزمایشگاه،” مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، vol. 5، no. 2، pp. 355–360، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249835/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button