APA:
کپیتکلوزاده، م.، دیانی، ا.، و طهماسبی، ر.. (1394). ترکیب شیمیایی, تجزیه پذیری و قابلیت هضم پوست گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، 5(2)، 333-338. SID. https://sid.ir/paper/249860/fa
Vancouver:
کپیتکلوزاده م.، دیانی ا.، طهماسبی ر.. ترکیب شیمیایی, تجزیه پذیری و قابلیت هضم پوست گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)[Internet]. 1394؛5(2):333-338. Available from: https://sid.ir/paper/249860/fa
IEEE:
کپیم. تکلوزاده، ا. دیانی، و ر. طهماسبی، “ترکیب شیمیایی, تجزیه پذیری و قابلیت هضم پوست گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا،” مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، vol. 5، no. 2، pp. 333–338، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249860/fa