APA:
کپیآزاد، حجت، و مهدی زاده، تورج. (1396). ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره گیاه پنجه برگ راست (Potentilla recta). میکروب شناسی مواد غذایی، 4(2)، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/250678/fa
Vancouver:
کپیآزاد حجت، مهدی زاده تورج. ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره گیاه پنجه برگ راست (Potentilla recta). میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(2):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/250678/fa
IEEE:
کپیحجت آزاد، و تورج مهدی زاده، “ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره گیاه پنجه برگ راست (Potentilla recta)،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 1–13، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250678/fa