مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

426
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر عصاره های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 82 | صفحه پایان 91

چکیده

 باکتری لاکتوکوکوس گارویه عامل بیماری لاکتوکوکوزیس در ماهی است که قابلیت انتقال به انسان در صورت تماس یا مصرف ماهی آلوده را دارد. در تحقیق حاضر, حساسیت باکتری لاکتوکوکوس گارویه نسبت به عصاره های اتانولی و آبی گیاه گل نر گردو مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدا عصاره اتانولی و آبی از گیاه گل نر گردو تهیه و در رقت های متوالی جهت به دست آوردن حداقل غلظت مهار رشد (MIC) و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC) در برابر باکتری لاکتوکوکوس گارویه به روش تهیه رقت متوالی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین, با استفاده از روش انتشار دیسک, هاله مهار رشد باکتری نیز اندازه گیری و مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که, عصاره اتانولی گل نر گردو, در غلظت 5/37 میلی گرم بر میلی لیتر, اثر کشندگی و در غلظت 75/18 میلی گرم بر میلی لیتر خاصیت ممانعت از رشد و عصاره آبی گل نر گردو, در غلظت های 75 میلی گرم بر میلی لیتر اثر کشندگی و در غلظت 5/37 میلی گرم بر میلی لیتر خاصیت ممانعت از رشد را در برابر رشد باکتری از خود نشان داد. با توجه به اثر مناسب عصاره های فوق روی باکتری لاکتوکوکوس گارویه, لازم است که مطالعات وسیع تری در شرایط بالینی در مزارع پرورش آبزیان صورت گیرد و پس از مشخص شدن غلظت موثر, غیر سمی بودن و مکانیسم اثر آن ها, می توان پیشنهاد نمود که از عصاره های فوق در درمان و پیشگیری از بیماری استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محسنی سی سخت، پروین، نعمت الهی، امین، محبی، عبدالناصر، و رحیمی، روح اله. (1398). مطالعه اثر عصاره های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(3 )، 82-91. SID. https://sid.ir/paper/250683/fa

    Vancouver: کپی

    محسنی سی سخت پروین، نعمت الهی امین، محبی عبدالناصر، رحیمی روح اله. مطالعه اثر عصاره های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(3 ):82-91. Available from: https://sid.ir/paper/250683/fa

    IEEE: کپی

    پروین محسنی سی سخت، امین نعمت الهی، عبدالناصر محبی، و روح اله رحیمی، “مطالعه اثر عصاره های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 3 ، pp. 82–91، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250683/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button