APA:
کپیامیری سامانی، سارا، جعفری، مریم، و نجاتی، فاطمه. (1397). افزایش زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی های فیزیکی-شیمیایی, رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(3 )، 65-77. SID. https://sid.ir/paper/250689/fa
Vancouver:
کپیامیری سامانی سارا، جعفری مریم، نجاتی فاطمه. افزایش زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی های فیزیکی-شیمیایی, رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(3 ):65-77. Available from: https://sid.ir/paper/250689/fa
IEEE:
کپیسارا امیری سامانی، مریم جعفری، و فاطمه نجاتی، “افزایش زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنوسوس LGG و بهبود ویژگی های فیزیکی-شیمیایی, رئولوژیکی و حسی شیر تخمیر شده با استفاده از موسیلاژ گزنه رومی در مقایسه با اینولین،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 3 ، pp. 65–77، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250689/fa