Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,331
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

647
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه آلودگی میکروبی بستنی های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه)

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 32

چکیده

 با توجه به اینکه در کشور ما تولید بستنی های غیر پاستوریزه وسنتی بسیار رایج می باشد و از طرفی مصرف این فرآورده در فصول گرم سال در بین گروه های مختلف سنی به ویژه کودکان زیاد می باشد, لذا آلودگی این فرآورده به میکروارگانیسم های پاتوژن می تواند منجر به مسمومیت غذایی در مصرف کننده شود. در این تحقیق نمونه های بستنی سنتی از مناطق چهارگانه شهر ارومیه (هر منطقه 10 نمونه) جمع آوری و با رعایت شرایط استاندارد به آزمایشگاه منتقل گردید و سپس تعداد باکتری های مزوفیل هوازیو انتروباکتریاسه در نمونه های بستنی شمارش شده و حضور باکتری های اشرشیاکلی, استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا مطابق با روش های استاندارد بررسی گردید. نتایج نشان داد که در شمارش باکتری های مزوفیل هوازی 80 درصد نمونه ها و در شمارش انتروباکتریاسه 92.5 درصد بیش از حد استاندارد بود و باکتری های اشرشیاکلی 47.5 درصد, استافیلوکوکوس 45 درصد و سالمونلا 40 درصد از نمونه ها جداسازی شدند. با توجه به نتایج بدست آمده, استفاده از شیر سالم و پاستوریزه در ساخت بستنی, ایجاد شرایط مناسب برای حمل و نقل و نگهداری شیر, آموزش کارگران تولید کنندگان بستنی سنتی برای رعایت بهداشت فردی در تمام مراحل ساخت و توزیع بستنی لازم و ضروری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نویدجوی، ناهید، کریم زاده صادق، سیما، دهقانی، آناهیتا، و بهرامی اصل، فرشاد. (1393). مطالعه آلودگی میکروبی بستنی های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه). میکروب شناسی مواد غذایی، 1(3)، 27-32. SID. https://sid.ir/paper/250702/fa

    Vancouver: کپی

    نویدجوی ناهید، کریم زاده صادق سیما، دهقانی آناهیتا، بهرامی اصل فرشاد. مطالعه آلودگی میکروبی بستنی های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه). میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(3):27-32. Available from: https://sid.ir/paper/250702/fa

    IEEE: کپی

    ناهید نویدجوی، سیما کریم زاده صادق، آناهیتا دهقانی، و فرشاد بهرامی اصل، “مطالعه آلودگی میکروبی بستنی های سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه)،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 27–32، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250702/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا