APA:
کپیقمی، محمدرضا، قانع، مسعود، اقبالی، مینا، و نیکو، مهدی. (1397). مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(4 )، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/250715/fa
Vancouver:
کپیقمی محمدرضا، قانع مسعود، اقبالی مینا، نیکو مهدی. مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(4 ):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/250715/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا قمی، مسعود قانع، مینا اقبالی، و مهدی نیکو، “مطالعه اثر نیسین بر بار میکروبی گوشت فیل ماهی پرورشی (Huso huso) در دمای انجماد و یخچال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 4 ، pp. 1–7، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250715/fa