APA:
کپیلسانی فر، نسترن، و حنیفیان، شهرام. (1397). میزان آلودگی, کمیت و تنوع گونه ای باکتری های اسپوردار هوازی در ادویه ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(4 )، 9-20. SID. https://sid.ir/paper/250718/fa
Vancouver:
کپیلسانی فر نسترن، حنیفیان شهرام. میزان آلودگی, کمیت و تنوع گونه ای باکتری های اسپوردار هوازی در ادویه ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(4 ):9-20. Available from: https://sid.ir/paper/250718/fa
IEEE:
کپینسترن لسانی فر، و شهرام حنیفیان، “میزان آلودگی, کمیت و تنوع گونه ای باکتری های اسپوردار هوازی در ادویه ها و گیاهان معطر عرضه شده در تبریز،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 4 ، pp. 9–20، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250718/fa