APA:
کپیکالستیانس، آرتور، شهاب لواسانی، علیرضا، و موحد، سارا. (1397). بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(4 )، 93-107. SID. https://sid.ir/paper/250719/fa
Vancouver:
کپیکالستیانس آرتور، شهاب لواسانی علیرضا، موحد سارا. بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(4 ):93-107. Available from: https://sid.ir/paper/250719/fa
IEEE:
کپیآرتور کالستیانس، علیرضا شهاب لواسانی، و سارا موحد، “بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 4 ، pp. 93–107، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250719/fa