مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,075
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

723
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 14

چکیده

آلیسایکلوباسیلوس باکتری اسپوردار و مقاوم به گرماست که موجب تغییر مزه و بوی آب میوه می شود و خسارات قابل توجهی را به صنایع آبمیوه سازی وارد می سازد. هدف از این تحقیق شناسایی این باکتری از آب میوه های مختلف با واکنش زنجیره ای پلیمراز با استفاده از پرایمرهای اختصاصی بود. برای این منظور, پس از انتقال به محیط کشت و گرم خانه گذاری, استخراج DNA و واکنش زنجیره ای پلی مرازبر روی نمونه ها صورت گرفت. نتایج حاکی از آلودگی 5 نمونه از مجموع 24 نمونه بررسی شده بود. پس از برش با آنزیم EcoR1 و انجام الکتروفورز باندهایی واضح در نواحی 118 و 528 جفت بازی مشاهده شد که این حالت مطابق با الگوی RFLP حاصل از باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس می باشد. با توجه به نتایج این تحقیق می توان بیان کرد که آلودگی به این باکتری در صنایع تولید آب میوه مشکل ساز است و برای تشخیص آن تکنیک PCR با دقت بالا, موجب کاهش هزینه ها و صرفه جویی در زمان می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معتمدی، حسین، و تاج بخش، امیر. (1393). بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(2)، 9-14. SID. https://sid.ir/paper/250726/fa

    Vancouver: کپی

    معتمدی حسین، تاج بخش امیر. بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(2):9-14. Available from: https://sid.ir/paper/250726/fa

    IEEE: کپی

    حسین معتمدی، و امیر تاج بخش، “بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 9–14، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250726/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button