مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

588
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 54

چکیده

 با توجه به استقبال روز افزون از گوشت بوقلمون و اهمیت آن به لحاظ تغذیه ای بین مصرف کنندگان, محققین به دنبال یافتن راه های جدید برای افزایش مدت ماندگاری آن هستند. علاوه بر این, تقاضای مشتریان برای مواد غذایی سالم تر (فاقد نگهدارنده های شیمیایی متداول) در دهه ی اخیر افزایش پیدا کرده است. هدف از این مطالعه بررسی اثر همزمان پوشش کیتوزان و اسانس رزماری روی باکتری های شاخص شامل سالمونلا تایفی موریوم و اشریشیاکلی O157: H7 در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال بود. برای این هدف فیله های بوقلمون با CFU/g 106سالمونلا تایفی موریوم و اشریشیاکلی O157: H7 تلقیح شد. سپس همه فیله ها به 3 گروه بدون پوشش (کنترل), تیمار شده با اسید استیک یک درصد و غوطه ور شده در محلول کیتوزان حاوی یک درصد اسانس رزماری تقسیم شدند. نمونه ها در دمای یخچال به مدت 15روز نگهداری شدند. شمارش باکتریایی سالمونلا تایفی موریوم و اشریشیاکلی O157: H7 درفواصل معین زمانی سه روزه (روزهای 0, 3, 6, 9, 12 و 15) انجام شد. تست های شیمیایی مرتبط با فساد شیمیایی و کنترل کیفی فیله ها شامل pH و تیوباربیتوریک اسید (TBA) در فواصل زمانی سه روزه (روزهای 0, 3, 6, 9, 12 و 15) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که پوشش کیتوزان-رزماری اثر معناداری (05/0P<) بر کاهش جمعیت باکتریایی سالمونلا تایفی موریوم و اشریشیاکلی O157: H7داشت. هم چنین نمونه های غوطه ور شده در کیتوزان حاوی اسانس رزماری میزان TBA وpH کم تری از دو گروه دیگر در طول نگهداری نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجیان، سپیده، و تدینی، مهرنوش. (1398). تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(1 )، 39-54. SID. https://sid.ir/paper/250730/fa

    Vancouver: کپی

    حاجیان سپیده، تدینی مهرنوش. تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(1 ):39-54. Available from: https://sid.ir/paper/250730/fa

    IEEE: کپی

    سپیده حاجیان، و مهرنوش تدینی، “تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 1 ، pp. 39–54، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250730/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button