APA:
کپیمکتبی، سیاوش، زارعی، مهدی، و رستمی، رویا. (1397). بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(1 )، 55-65. SID. https://sid.ir/paper/250737/fa
Vancouver:
کپیمکتبی سیاوش، زارعی مهدی، رستمی رویا. بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(1 ):55-65. Available from: https://sid.ir/paper/250737/fa
IEEE:
کپیسیاوش مکتبی، مهدی زارعی، و رویا رستمی، “بررسی اثر باکتری کشی سدیم دودسیل سولفات(SDS) بر روی تعدادی از باکتری های بیماری زای مواد غذایی در دمای معمولی و یخچال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 1 ، pp. 55–65، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250737/fa