APA:
کپیانزابی، یونس، و جوادی، افشین. (1395). ارزیابی مقایسه ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتریهای منتقله از مواد غذائی. میکروب شناسی مواد غذایی، 3(4)، 83-94. SID. https://sid.ir/paper/250764/fa
Vancouver:
کپیانزابی یونس، جوادی افشین. ارزیابی مقایسه ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتریهای منتقله از مواد غذائی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1395؛3(4):83-94. Available from: https://sid.ir/paper/250764/fa
IEEE:
کپییونس انزابی، و افشین جوادی، “ارزیابی مقایسه ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتریهای منتقله از مواد غذائی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 83–94، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250764/fa