مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

811
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 51

کلیدواژه

کپور معمولی (Cyprinus carpio)Q2

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوری، سیدمحمدعلی، خانزادی، سعید، فضل آرا، علی، نجف زاده ورزی، حسین، و عزیززاده، محمد. (1396). بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(1)، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/250783/fa

    Vancouver: کپی

    نوری سیدمحمدعلی، خانزادی سعید، فضل آرا علی، نجف زاده ورزی حسین، عزیززاده محمد. بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(1):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/250783/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدعلی نوری، سعید خانزادی، علی فضل آرا، حسین نجف زاده ورزی، و محمد عزیززاده، “بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 41–51، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250783/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button