APA:
کپینوری، سیدمحمدعلی، خانزادی، سعید، فضل آرا، علی، نجف زاده ورزی، حسین، و عزیززاده، محمد. (1396). بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی
نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(1)، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/250783/fa
Vancouver:
کپینوری سیدمحمدعلی، خانزادی سعید، فضل آرا علی، نجف زاده ورزی حسین، عزیززاده محمد. بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی
نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(1):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/250783/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدعلی نوری، سعید خانزادی، علی فضل آرا، حسین نجف زاده ورزی، و محمد عزیززاده، “بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص های میکروبی و شیمیایی فیله ی ماهی کپور (Cyprinus carpio) معمولی
نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 41–51، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250783/fa