APA:
کپیترکی، زینب، حجت الاسلامی، محمد، و جعفری، مریم. (1396). کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC, زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(1)، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/250785/fa
Vancouver:
کپیترکی زینب، حجت الاسلامی محمد، جعفری مریم. کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC, زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(1):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/250785/fa
IEEE:
کپیزینب ترکی، محمد حجت الاسلامی، و مریم جعفری، “کیفیت میکروبی دوغ تهیه شده با افزودن همزمان صمغ CMC, زانتان و کتیرا در طول زمان نگهداری،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 77–84، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250785/fa