APA:
کپیبرادران کتابچی، مریم، عیسی زاده، خسرو، و مسیحا، علیرضا. (1396). ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی (ZnO) بر سویه های استاندارد و ایزوله Staphylococcus aureus و Escherichia coli جداشده از مواد غذایی. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(1)، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/250788/fa
Vancouver:
کپیبرادران کتابچی مریم، عیسی زاده خسرو، مسیحا علیرضا. ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی (ZnO) بر سویه های استاندارد و ایزوله Staphylococcus aureus و Escherichia coli جداشده از مواد غذایی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(1):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/250788/fa
IEEE:
کپیمریم برادران کتابچی، خسرو عیسی زاده، و علیرضا مسیحا، “ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی (ZnO) بر سویه های استاندارد و ایزوله Staphylococcus aureus و Escherichia coli جداشده از مواد غذایی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 65–75، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250788/fa