مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

900
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

618
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی (ZnO) بر سویه های استاندارد و ایزوله Staphylococcus aureus و Escherichia coli جداشده از مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 75

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برادران کتابچی، مریم، عیسی زاده، خسرو، و مسیحا، علیرضا. (1396). ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی (ZnO) بر سویه های استاندارد و ایزوله Staphylococcus aureus و Escherichia coli جداشده از مواد غذایی. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(1)، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/250788/fa

    Vancouver: کپی

    برادران کتابچی مریم، عیسی زاده خسرو، مسیحا علیرضا. ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی (ZnO) بر سویه های استاندارد و ایزوله Staphylococcus aureus و Escherichia coli جداشده از مواد غذایی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(1):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/250788/fa

    IEEE: کپی

    مریم برادران کتابچی، خسرو عیسی زاده، و علیرضا مسیحا، “ارزیابی فعالیت مهارکنندگی نانوذره اکسید روی (ZnO) بر سویه های استاندارد و ایزوله Staphylococcus aureus و Escherichia coli جداشده از مواد غذایی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 1، pp. 65–75، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250788/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button