APA:
کپیدهقانی قهفرخی، سعید، غلامی آهنگران، مجید، و رحیمی، ابراهیم. (1396). مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(3)، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/250799/fa
Vancouver:
کپیدهقانی قهفرخی سعید، غلامی آهنگران مجید، رحیمی ابراهیم. مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(3):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/250799/fa
IEEE:
کپیسعید دهقانی قهفرخی، مجید غلامی آهنگران، و ابراهیم رحیمی، “مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط عادی و بدون آنتی بیوتیک،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 3، pp. 93–102، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250799/fa