APA:
کپیابوالحسن زاده، امین، خانی، محمدرضا، و فهیم دانش، مریم. (1396). بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(3)، 1-18. SID. https://sid.ir/paper/250803/fa
Vancouver:
کپیابوالحسن زاده امین، خانی محمدرضا، فهیم دانش مریم. بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(3):1-18. Available from: https://sid.ir/paper/250803/fa
IEEE:
کپیامین ابوالحسن زاده، محمدرضا خانی، و مریم فهیم دانش، “بررسی اثرات ضد میکروبی روغن سیاه دانه در سوسیس با نیتریت کاهش یافته،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 3، pp. 1–18، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250803/fa