مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,144
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

756
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس دارچین (Cinnamon) بر رشد Porphyromonas gingivalis حاصل از پاکت های عمیق بیماران مبتلا به پریودنتایتیس مزمن (in vitro)

صفحات

 صفحه شروع 8 | صفحه پایان 15

چکیده

 زمینه و هدف: پورفیروموناس ژینژیوالیس همواره یکی از اصلی ترین عوامل ایجاد بیماری پریودنتال بوده که برای مهار آن به صورت رایج از آنتی بیوتیک ها استفاده می گردد. عوارض متعدد داروهای سنتتیک و نیز گسترش مقاومت دارویی موجب تمایل به مواد ضدمیکروبی با منشا طبیعی مثل گیاهان شده است. هدف از این تحقیق بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس دارچین در رشد این باکتری, در پاکت های عمیق بیماران مبتلا به پریودنتایتیس مزمن بود.روش بررسی: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی پس از نمونه برداری از پاکت های عمیق بیماران مبتلا به پریودنتایتیس مزمن پیشرفته , کشت و تشخیص باکتری با رنگ آمیزی گرم و تست بیوشیمیایی انجام شد. اسانس دارچین در غلظت های گوناگون (1500 mg/m1 و 250, 500, 750, 250, 100, 50, 10) با حلال روغنی تهیه و توسط دیسک در محیط کشت قرار داده شد. از دیسک آنتی بیوتیک های آموکسی سیلین, مترونیدازول, سیپروفلوکسازین, آمیکاسین و جنتامایسین به عنوان کنترل مثبت و از دیسک بلانک آغشته به روغن (حلال) به عنوان کنترل منفی استفاده شد. سپس هاله عدم رشد در اطراف دیسک ها بر اساس متد انتشار دیسک و حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) تعیین گردید. برای مقایسه نتایج از تست One-way ANOVA استفاده شد.یافته ها: نتایج نشان داد که اسانس دارچین در غلظ ت MIC=750 mg/m1, اثر مهارکنندگی باکتری و در غلظت MIC=1500 mg/m1 اثر کشندگی نشان داد که البته این اثر در مقایسه با آنتی بیوتیک های رایج مورد استفاده (آموکسی سیلین, مترونیدازول), بسیار ضعیف تر بوده است (p<0.001).نتیجه گیری: بر طبق یافته ها, اسانس دارچین در محیط آزمایشگاهی اثر آنتی میکروبیال بر روی میکروارگانیسم پورفیروموناس ژینژیوالیس حاصل از بیماران مبتلا به پریودنتایتیس دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عموییان، بابک، نوری بیات، شقایق، مولانا، زهرا، مقدم نیا، علی اکبر، و اصغرپور، فریبا. (1393). بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس دارچین (Cinnamon) بر رشد Porphyromonas gingivalis حاصل از پاکت های عمیق بیماران مبتلا به پریودنتایتیس مزمن (in vitro). مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)، 27(1)، 8-15. SID. https://sid.ir/paper/25432/fa

    Vancouver: کپی

    عموییان بابک، نوری بیات شقایق، مولانا زهرا، مقدم نیا علی اکبر، اصغرپور فریبا. بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس دارچین (Cinnamon) بر رشد Porphyromonas gingivalis حاصل از پاکت های عمیق بیماران مبتلا به پریودنتایتیس مزمن (in vitro). مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)[Internet]. 1393؛27(1):8-15. Available from: https://sid.ir/paper/25432/fa

    IEEE: کپی

    بابک عموییان، شقایق نوری بیات، زهرا مولانا، علی اکبر مقدم نیا، و فریبا اصغرپور، “بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس دارچین (Cinnamon) بر رشد Porphyromonas gingivalis حاصل از پاکت های عمیق بیماران مبتلا به پریودنتایتیس مزمن (in vitro)،” مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)، vol. 27، no. 1، pp. 8–15، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/25432/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button