مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,114
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,117
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اندازه گیری کپک آسپرژیلوس نایجر در رب گوجه فرنگی به روش Real Time

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

چکیده

 در این تحقیق از روش مولکولی Real Time PCR برای اندازه گیری کپک آسپرژیلوس نایجر در رب گوجه فرنگی استفاده شد. به دلیل مشکلات روش شمارش کپک ها به روش Howard Method Count از قبیل احتمال خطای آزمون کننده, دقت کم و عدم تکرار پذیری, تبیین یک روش استاندارد که بتواند با دقت و تکرارپذیری بالا تشخیص و شمارش کپک ها را امکان پذیر سازد ضروری به نظر می رسد. روش مولکولی Real Time PCR می تواند به عنوان یک روش مناسب برای شناسایی و اندازه گیری کمی دقیق کپک ها مطرح باشد که بر مبنای اندازه گیری مطلق و نسبی ژن های کپک های موجود می باشد. نمونه های رب گوجه فرنگی با مقادیر مختلف اسپور کپک (101, 103 و 105) در هر گرم آلوده شد. پس از گرمخانه گذاری و رشد اسپور کپک و ایجاد میسیلیوم, استخراج DNA از هر نمونه با استفاده از روش al-sammari انجام شد. سپس با استفاده از واکنش Real Time PCR تعداد copy number مربوط به DNA کپک با استفاده از شناساگر سایبرگرین و پرایمرهای مربوط به جنس آسپرژیلوس نایجر تعیین شد. نتایج نشان داد که با افزایش مقدار DNA کپک در نمونه های شاهد و تلقیح شده منحنی Real Time در مقادیر CT کمتری به فاز لگاریتمی وارد می شوند. ضریب همبستگی خطی منحنی استاندارد در آزمون R2= 0.938 Real Time بود که نشان دهنده دقت تعیین کمی این آزمون می باشد. اختصاصی بودن واکنش با استفاده از منحنی ذوب پرایمرها تعیین شد و نشان داد که واکنش به طور کاملا اختصاصی انجام شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاراژیان، رضا، حبیبی نجفی، محمدباقر، یاورمنش، مسعود، عدالتیان دوم، محمدرضا، و پوریان فر، حمیدرضا. (1395). اندازه گیری کپک آسپرژیلوس نایجر در رب گوجه فرنگی به روش Real Time. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(1)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/254843/fa

    Vancouver: کپی

    کاراژیان رضا، حبیبی نجفی محمدباقر، یاورمنش مسعود، عدالتیان دوم محمدرضا، پوریان فر حمیدرضا. اندازه گیری کپک آسپرژیلوس نایجر در رب گوجه فرنگی به روش Real Time. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(1):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/254843/fa

    IEEE: کپی

    رضا کاراژیان، محمدباقر حبیبی نجفی، مسعود یاورمنش، محمدرضا عدالتیان دوم، و حمیدرضا پوریان فر، “اندازه گیری کپک آسپرژیلوس نایجر در رب گوجه فرنگی به روش Real Time،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 1–14، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254843/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button