APA:
کپیناطقی، لیلا. (1396). بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(1)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/254847/fa
Vancouver:
کپیناطقی لیلا. بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(1):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/254847/fa
IEEE:
کپیلیلا ناطقی، “بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 1–15، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254847/fa