مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,317
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

687
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 15

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناطقی، لیلا. (1396). بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(1)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/254847/fa

    Vancouver: کپی

    ناطقی لیلا. بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(1):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/254847/fa

    IEEE: کپی

    لیلا ناطقی، “بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 1–15، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254847/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button