APA:
کپیصادقی، علیرضا، رئیسی، مجتبی، ابراهیمی، مریم، و عابدفر، عباس. (1395). ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان اسید فیتیک نان سنگک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(2)، 28-39. SID. https://sid.ir/paper/254862/fa
Vancouver:
کپیصادقی علیرضا، رئیسی مجتبی، ابراهیمی مریم، عابدفر عباس. ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان اسید فیتیک نان سنگک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(2):28-39. Available from: https://sid.ir/paper/254862/fa
IEEE:
کپیعلیرضا صادقی، مجتبی رئیسی، مریم ابراهیمی، و عباس عابدفر، “ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان اسید فیتیک نان سنگک،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 28–39، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254862/fa