مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,127
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

634
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان اسید فیتیک نان سنگک

صفحات

 صفحه شروع 28 | صفحه پایان 39

چکیده

 در این پژوهش, تاثیر استفاده از خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (به صورت جداگانه و مخلوط با نسبت مساوی) با اعمال محدوده های دمایی 28, 32, 36°C و زمانی 16, 24, 32 h تخمیر, بر میزان اسید فیتیک خمیر و نان سنگک تولیدی به روش جذب سنجی مبتنی بر تعیین میزان آهن مورد ارزیابی قرار گرفت. آنالیز آماری نتایج نشان داد که میزان اسید فیتیک خمیر و نان سنگک تولیدشده با هر یک از این آغازگر ها با افزایش دما و زمان تخمیر, به شکل معنی داری (p£0.05) کاهش یافت. علاوه بر این, مخلوط جدایه های مذکور نسبت به هر یک از آن ها به طور مستقل, تاثیر بیشتری بر کاهش اسید فیتیک داشت. رابطه رگرسیونی اسیدیته قابل تیتر خمیرترش با میزان اسید فیتیک خمیر و نان سنگک فرآوری شده نیز به ترتیب دارای ضرایب همبستگی 0.893 (مدل لجستیک) و 0.889 (مدل خطی) بود و با افزایش اسیدیته قابل تیتر خمیرترش, محتوای اسید فیتیک نیز روند نزولی داشت. بر این اساس, با کنترل شرایط تخمیر خمیرترش به نحو موثری می توان میزان اسید فیتیک نان سنگک تولیدی را در مقایسه با نمونه شاهد کاهش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، علیرضا، رئیسی، مجتبی، ابراهیمی، مریم، و عابدفر، عباس. (1395). ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان اسید فیتیک نان سنگک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(2)، 28-39. SID. https://sid.ir/paper/254862/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی علیرضا، رئیسی مجتبی، ابراهیمی مریم، عابدفر عباس. ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان اسید فیتیک نان سنگک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(2):28-39. Available from: https://sid.ir/paper/254862/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا صادقی، مجتبی رئیسی، مریم ابراهیمی، و عباس عابدفر، “ارزیابی تاثیر تخمیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس سیکی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان اسید فیتیک نان سنگک،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 28–39، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254862/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button