مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

902
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

587
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر، دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 32 | صفحه پایان 49

چکیده

 در این پژوهش تاثیر عوامل نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی بر زنده مانی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خصوصیات رئولوژیکی و حسی در دوغ پروبیوتیک مورد مطالعه قرار گرفت از دو آغازگر ABY1 و ABY2 در سه دمای گرمخانه گذاری 37°C, 40°C و 44°C و در چهار سطح pH نهایی 4.6, 4.0, 4.4 و 3.8 استفاده شد ارزیابی آماری نشان داد در ارتباط با قابلیت زیستی پروبیوتیک ها میان متغیرهای ذکر شده اثر معنی داری وجود دارد بهترین نمونه ها از نظر زنده مانی کل باکتری های پروبیوتیک, نمونه تهیه شده از آغازگر ABY2 با دمای گرمخانه گذاری 37°C و  pHنهایی 4.4 و 4.6 بودند دمای گرمخانه گذاری و  pHنهایی تاثیر معنی داری بر رفتار جریانی و قطر ذرات داشتند با کاهش pH از 4.6 به 4 قطر ذرات افزایش یافته و پس از کاهش pH به 3.8 قطر ذرات کاهش یافت دمای گرمخانه گذاری 44°C نسبت به 37°C و 40°C باعث افزایش قطر ذرات, ویسکوزیته و تفاوت در احساس دهانی نمونه ها گردید بهترین طعم, احساس دهانی و پذیرش کلی در نمونه های تخمیر شده در دمای 44°C مشاهده شد و نمونه های با بیشترین زنده مانی پروبیوتیک ها به میزان متوسط ارزیابی شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دینی، علی، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، صداقت، ناصر، رضوی، سیدهادی، و امینی، احسان. (1395). بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(3)، 32-49. SID. https://sid.ir/paper/254869/fa

    Vancouver: کپی

    دینی علی، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، صداقت ناصر، رضوی سیدهادی، امینی احسان. بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(3):32-49. Available from: https://sid.ir/paper/254869/fa

    IEEE: کپی

    علی دینی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، ناصر صداقت، سیدهادی رضوی، و احسان امینی، “بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 3، pp. 32–49، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254869/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا