APA:
کپیدینی، علی، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، صداقت، ناصر، رضوی، سیدهادی، و امینی، احسان. (1395). بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(3)، 32-49. SID. https://sid.ir/paper/254869/fa
Vancouver:
کپیدینی علی، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، صداقت ناصر، رضوی سیدهادی، امینی احسان. بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(3):32-49. Available from: https://sid.ir/paper/254869/fa
IEEE:
کپیعلی دینی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، ناصر صداقت، سیدهادی رضوی، و احسان امینی، “بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 3، pp. 32–49، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254869/fa