مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,183
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

955
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فراورده های تجاری حاوی مخلوط سویه های پروبیوتیک بر کاهش میزان بیسفنول آ

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 21

چکیده

بیسفنول آ یک ترکیب صنعتی مهم مورد استفاده در تولید پلی کربنات ها, رزین های اپوکسی و کاغذهای حرارتی در بسیاری از کارخانه های تولیدی مواد شیمیایی در سراسر جهان است. مواجهه با این ترکیب از منابع مختلفی نظیر غذاهای بسته بندی شده یا نوشیدنی ها امکان پذیر است. در سال های اخیر ورود این ماده شیمیایی خطرناک به زنجیره غذایی موجودات زنده به طور چشمگیری افزایش یافته که تبعات جبران ناپذیری را بر سلامت انسان ها به همراه داشته است. از طرفی, امروزه القای باکتری های سودمند یکی از راه حل های مفید برای نرمال کردن شرایط زیستی و افزایش سطح سلامت بدن است. این راه حل از طریق انتقال مکملی از سلول های باکتریایی زیست پذیر به داخل بدن میزبان امکان پذیر است که به این نوع از میکروب ها, پروبیوتیک گویند. البته ترکیب سویه های سازگار پروبیوتیکی از گونه های مختلف می تواند همکاری و همزیستی میان باکتری ها را تقویت کند و باعث افزایش اثربخشی درمان شود. در این مطالعه اثر برخی از فرمولاسیون های تجاری حاوی باکتری های پروبیوتیک موجود در بازار دارویی ایران بر کاهش میزان بیسفنول آ بررسی شده است. برای این منظور مقدار بیسفنول آ در محیط حاوی فراورده های پروبیوتیک در بازه زمانی 24 ساعته توسط کیت الایزا اندازه گیری شد. از نتایج به دست آمده در این بررسی می توان نتیجه گرفت که فرآورده های حاوی پروبیوتیک بر کاهش میزان بیسفنول آ به طور چشمگیری موثر بوده اند. چهارچوب آزمایش به گونه ای تنظیم گردید که با مقایسه و تحلیل نتایج حاصل, کارآمدترین سویه ها را در کاهش میزان بیسفنول آ تعیین نماید. این نتایج, کاهش معناداری را در مقدار بیسفنول آ در مقایسه با گروه کنترل نشان داد. تقریبا در تمام نمونه های مورد آزمایش در طی یک ساعت اول تا 80 درصد از بیسفنول آ کاهش یافته بود. با توجه به نتایج حاصل از این پژوهش می توان امید داشت که استفاده منظم از مکمل های پروبیوتیک در تعدیل و کاهش اثرات مضر بیسفنول آ اثربخش باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلوکی، سوگند، و فاضلی، محمدرضا. (1396). تاثیر فراورده های تجاری حاوی مخلوط سویه های پروبیوتیک بر کاهش میزان بیسفنول آ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(2 )، 9-21. SID. https://sid.ir/paper/254873/fa

    Vancouver: کپی

    سلوکی سوگند، فاضلی محمدرضا. تاثیر فراورده های تجاری حاوی مخلوط سویه های پروبیوتیک بر کاهش میزان بیسفنول آ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(2 ):9-21. Available from: https://sid.ir/paper/254873/fa

    IEEE: کپی

    سوگند سلوکی، و محمدرضا فاضلی، “تاثیر فراورده های تجاری حاوی مخلوط سویه های پروبیوتیک بر کاهش میزان بیسفنول آ،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 2 ، pp. 9–21، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254873/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button