APA:
کپیسلوکی، سوگند، و فاضلی، محمدرضا. (1396). تاثیر فراورده های تجاری حاوی مخلوط سویه های پروبیوتیک بر کاهش میزان بیسفنول آ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(2 )، 9-21. SID. https://sid.ir/paper/254873/fa
Vancouver:
کپیسلوکی سوگند، فاضلی محمدرضا. تاثیر فراورده های تجاری حاوی مخلوط سویه های پروبیوتیک بر کاهش میزان بیسفنول آ. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(2 ):9-21. Available from: https://sid.ir/paper/254873/fa
IEEE:
کپیسوگند سلوکی، و محمدرضا فاضلی، “تاثیر فراورده های تجاری حاوی مخلوط سویه های پروبیوتیک بر کاهش میزان بیسفنول آ،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 2 ، pp. 9–21، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254873/fa