APA:
کپیکرمی، مصطفی، و شاهرخی، سروه. (1395). مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبیولوژیکی و رئولوژیکی ماست معمولی با ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(4)، 70-80. SID. https://sid.ir/paper/254877/fa
Vancouver:
کپیکرمی مصطفی، شاهرخی سروه. مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبیولوژیکی و رئولوژیکی ماست معمولی با ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(4):70-80. Available from: https://sid.ir/paper/254877/fa
IEEE:
کپیمصطفی کرمی، و سروه شاهرخی، “مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبیولوژیکی و رئولوژیکی ماست معمولی با ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 70–80، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254877/fa