مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,801
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

973
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و رئولوژیکی ماست معمولی با ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی

صفحات

 صفحه شروع 70 | صفحه پایان 80

چکیده

 نگهداری زیستی مواد غذایی, یکی از روش های جدیدی است که در آن با استفاده از باکتری های لاکتیکی, بدون افزودن نگه دارنده های شیمیایی, عمر نگهداری محصول افزایش یافته و حداقل فرآیند حرارتی اعمال می شود. نمونه های ماست در این تحقیق شامل نمونه ماست شاهد (حاوی لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس) و نمونه های ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی بودند. نمونه های حاصل از نظر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, محتوای اسیدلاکتیک باکتری ها و ویسکوزیته در روزهای اول, دهم و بیست و یکم انبارداری بررسی و مقایسه شدند. شمارش و تشخیص باکتری های لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی و استرپتوکوکوس ترموفیلوس نیز انجام شد. برای تشخیص و شمارش لاکتوباسیلوس ها از محیط کشت MRS و برای استرپتو کوکوس ترموفیلوس از محیط کشت  M17استفاده شد. با توجه به نتایج, تغییرات چربی, ماده خشک و  pHقابل ملاحظه نبود اما ویسکوزیته نمونه حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی به طور معناداری افزایش و در مقابل سینرزیس آن کاهش یافته, همچنین تعداد استرپتو کوکسی های آن کاهش و لاکتوباسیلوس ها افزایش یافت (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمی، مصطفی، و شاهرخی، سروه. (1395). مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبیولوژیکی و رئولوژیکی ماست معمولی با ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(4)، 70-80. SID. https://sid.ir/paper/254877/fa

    Vancouver: کپی

    کرمی مصطفی، شاهرخی سروه. مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبیولوژیکی و رئولوژیکی ماست معمولی با ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(4):70-80. Available from: https://sid.ir/paper/254877/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی کرمی، و سروه شاهرخی، “مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبیولوژیکی و رئولوژیکی ماست معمولی با ماست حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 70–80، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254877/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا